استخدامی

زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج هشتمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی دهه اول بهمن ۹۹ اعلام می‌شود.

به گزارش حامی مالی، فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فرآیند برگزاری هشتمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی، گفت: طبق مصوبه ۲۹ آذر سال ۹۹ ستاد ملی مدیریت کرونا، هشتمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور در راستای جذب و استخدام نیروی مورد نیاز ۸۱ دستگاه اجرایی در ۲۴۰ شغل برای جذب و استخدام ۳۸ هزار و ۱۸۴ نفر در دو نوبت برگزار شد.
وی با بیان اینکه این آزمون در ۱۸۹ شهر و ۲ هزار و ۷۳۰ حوزه برگزار شد، تصریح کرد: نوبت نخست این آزمون روز پنج شنبه ۱۱ دی با رقابت ۲۹۷ هزار و ۹۶ نفر برگزار شد. روز جمعه دوازدهم دی نیز ۲۶۵ هزار و ۵۸۰ نفر در این آزمون به رقابت پرداختند.
سخنگوی سازمان سنجش درباره داوطلبان کرونایی این آزمون گفت: فرم خوداظهاری داوطلبان مبتلا به کرونا در درگاه سازمان سنجش به منظور هماهنگی با وزارت بهداشت جهت برگزاری آزمون این افراد در بیمارستان‌های منتخب وزارت بهداشت از روز چهارشنبه، ۳ دی تا پنج شنبه، ۴ دی فعال شد. در این مدت ۱۴۰ داوطلب مبتلا به کرونا شناسایی شدند که تمامی این افراد در بیمارستان بستری هستند.
مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش تصریح کرد: در آزمون استخدامی ۵۶۲ هزار و ۶۷۶ نفر شرکت کرده اند که در نهایت ۳۸ هزار نفر جذب خواهند شد.
زرین‌آمیزی افزود: چینش صندلی‌های آزمون با فاصله ۱.۵ متر انجام شد و محل جداگانه در حد کلاس برای داوطلبانی که دارای شرایط سرماخوردگی یا علائم مشکوک بودند در نظر گرفته شده بود.
سخنگوی سازمان سنجش در ادامه درباره زمان اعلام نتایج این آزمون گفت: نتیجه نهایی این آزمون در دهه نخست بهمن ماه منتشر می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا